Posted by: samuelsvensson | January 18, 2009

JESUS HELADE MIG!

JESUS HELADE MIG

Den 3 juni 2007 besökte jag ett pingstmöte i Lövsjön. Pastor Samuel Svensson predikade. Jag visste om att han bad för sjuka.
Efter min höftledsoperation 2001 har jag börjat gå allt sämre även med stavar. Jag är snart 68 år, helt ensam. Och jag har en tidigare ryggskada, dålig nacke och ländrygg.
Efter förbönen slog det mig att jag böjde knä så enkelt. Jag kom ned på golvet och upp igen utan besvär. På kvällen upptäckte jag att huvudet inte kändes så tungt som annars.
Dagen därpå gjorde jag min sjukgymnastik. När jag lutade mig mot väggen kunde jag känna den utmed hela ryggen. Det hade inte gått förut. Jag ska aldrig glömma den lyckokänsla jag då fick! Och när jag gick eller stod, kände jag ett stöd ända nedifrån fötterna. Så hade jag aldrig känt det förr.
Det som har hänt är att en svullnad nedanför nacken är nästan helt borta, så att den översta delen av ryggen är rak. En svullnad vid ländryggen är också borta. Och jag böjer mig enkelt, vilket  jag inte gjort på över tio år. Jag bad min sjukgymnast skriva ned i journalen vad som hänt.
Sedan 1999 har jag varit tvungen att ta en halv sömntablett för att somna. Det har gått över ett och ett halvt år nu, och jag har inte behövt ta en enda sömntablett.
Förra året, 2008, promenerade jag drygt sjuttio mil med stavar. En gång gick jag en mil på en dag, och det hade jag inte gjort på tolv år. Det kände jag av i höfter och knän någon vecka, men jag klarade av det!
Nu i januari, 2009, åker jag spark och det får jag inte längre ont av.
När jag arbetar på min skogstomt vid torpet, så behöver jag inte hänga på en käpp eller skidstav utan går omkring helt utan stöd. Jag har varit handikappad i en vecka om jag plockat bär, klippt gräs eller grävt i trädgårdslandet. Numera är jag bara litet stel. Pris ske Gud!
Att Jesus botar sjuka har jag trott på i hela mitt liv! Och det var så underbart att få uppleva ett helande på ett sätt så att det både syns och känns. Tack Jesus!
Rose-Marie Enquist


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: